Going 2 Moon: Makan


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Makan

Ha kenyang....kenyang....

Baru balik dari makan2 kat The Flame, Starcity....pegi sana untuk celebrate birthday Kak Deeba...dan termasukla jugak si Aishah....macam biasala kalau dah makan kat The Flame, memang tak hengat donia la punya makan...amik itu, amik nie...banyak kali round la jugak makan....paling best mestila dapat makan itik...walaupon rasanya macam ayam aje...

hari nie memang berjalan sakan dari pagi sampai malam...pepagi lagi dah kuar umah pi Carboot kat Northfield...nie la firstime pegi carboot kat Northfield tue...sebelum nie tak tau pon kewujudan carboot nie...aku tak beli apa pon melainkan satu topi...saja beli sebab nampak cool...bebudak lain bukan main lagi shopping...beli beg la, kasut, teddy bear...dan yang sorang tue plak sempat sambar satu set speaker jenama Creative siap ngan subwoofer dan juga remote control dengan harga 10 pound aje...memang murah giler...dan still nampak baru plak speaker tue...

Pastu tengahari, aku Hairi ngan Shahir pegi ke Walsall...Shahir nie kawan Hairi dari Southampton datang lepak Birm weekend nie....dia yang ajak pegi Walsall sebab ader bargain shop katanya...tapi pueh pusing satu Walsall tue tak jumpak pon kedai tue...buat penat aje datang jauh2...

pastu balik dari Walsall singgah St Martin market dulu sebab nak beli buah-buahan...ingat nak beli mango tapi takde yang ok...banyak yang lebam aje...so beli limau satsumas ngan anggur...ingatkan murah anggur tue sekali bila nak bayar amek ko, 4 pound lebih...diam dan terus bayar ajela...malas nak argue...

then balik rumah lepak2 sementara tunggu lepas asar nak gerak pi makan...dan nie baru balik...tak bley tido ngan perut penuh so update la blog
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan