Going 2 Moon: Housekeeping


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Housekeeping

I'm working this weekend...


I'm tired but as my motivation is money, so i'll forget the backpain, headache, and also my feet yang rasa nak tercabut...


Lagipon this weekend i'll be housekeeper instead of cleaner...which means it's quite easy (i hope so)....


Hari nie hujan speanjang hari...disertai guruh petir...hujan start dari malam tadi sebelum aku tido, pastu bangun pagi tadi still hujan...pegi keje dalam hujan...tengah keje pon hujan...nasib baik keje bawah bumbung...pastu balik tengahari hujan...pi semayang jumaat dalam hujan...petang tadi still hujan...dan malam nie pon masih lagi hujan...


Pendek kater asyik hujan aje...dan memang banyak kawasan yang dilanda banjir...alhamdulillah kat kawasan Birmingham nie takde banjir teruk cuma petang tadi New Street train station terpaksa di evacuated sebagai langkah berjaga-jaga mengikut berita BBC...dan memang chaos sangat sebab peak hours...dan jugak dalam berita ader satu sekolah kat Worcestershire dimana anggota bomba dikerah menyelamatkan semua pelajar kat sekolah tue sebab kat kawasan sekeliling sekolah tue dah banjir dan derang terperangkap dalam bangunan sekolah tue...




Hai skang nie dah middle of July...supposedly at this time of year adalah masa suhu paling panas di UK...but now it was raining everyday...

OK...patik mahu pergi beradu sekarang...

maafkan patik kalau ader blog2 kawan2 patik yang patik dah lama tak berkunjung...

kepada 6shot....patik masih lagi tengah survey harga mainan tue...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

1 Comments:

At Julai 21, 2007 11:44 PTG, Blogger knicksgrl0917 said...

hey! i'm going to cali this weekend and won't be back until september...here is the website i was talking about where i made extra summer cash. Later! the website is here

 

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan