Going 2 Moon: Tarak Mood


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Tarak Mood

Dah 2-3 hari nie macam bosan giler...buat tue tak kena, buat nie tak kena....tapi nie bukan sebab aku rindu kat Amar yea...jauh ayam dari kena panggang...eh silap...jauh panggang dari api...aku bosan sebab bukan Amar takde yer tapi sebab memang takde benda nak buat...tapi walaupon bosan, kadang2 best jugak kalau lepak2 aje macam nie....tenung siling bilik...tenung kereta lalu-lalang...tenung masa depan...pendek kate tenung apa yang boleh ditenung la...

dah habih baca kisah aku tenung,korang just layan ajela gambar2 kat bawah nie yang aku amik masa pegi safari hari selasa lepas ok...kalau lambat loading, nasibla yer...bertukarla ke streamyxx...entah2 streamyxx pon macam siput bila nak bukak page aku nie...

Heh tayang bontot plak

Rusa or Kijang? Not sure...

Kambing Hitam Putih...yang sebenarnya taktau nama binatang nie

Kanggaroo kena duduk dalam kandang sebab takut melompat naik atas kereta...
pastu yang kat bawah nie plak Rusa yang dok tarik kereta Santa Claus...
cuma yang ini dari Afrika kot sebab kurus kering aje macam tak cukup makan



Tengah tido petang...

Hahaha, tengah melabur katanya...

Gajah...

Yg mana satu pilahan hati? Yg berbelang-belang @ hitam yg menawan?

Zirafah nie kena duduk dalam kandang sebab tengah sakit...
Kalau tak dibiarkan bebas aje...

African Lion yang tengah sibuk melantak tulang...
Tulang apa taktau la plak...

Hah, pernah ke Harimau lalu depan keta korang?
Tak pernah kan...

Opps....18sx...sila tutup mata

Bukan main posing lagi Harimau Putih betina nie...

White Tiger with their cubs...

Apa kenama ntah binatang nie...kesian kat dia mengharapkan
ada makanan dari kitaorang tapi kitaorang nie kan kedekut, so
telan air liur ajela binatang nie bila datang kat tingkap kereta kitaorang

Rusa lagi tapi yang nie jenis lain rasanya...
Dan yang kat belakang tue adalah badak sumbu Afrika

Kambing Gurun...rasanyalah

Orang dalam kereta belakang yang
bermurah hati memberi unta2 makan

Kuda Belang...


Singa Laut

Piranha pon ade

kanak-kanak riang nak pegi main roller-coaster...

Wild River Rafting...ala yang nie kat
Sunway Lagoon pon ade rasanya

Pertunjukan Singa Laut
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

7 Comments:

At Jun 26, 2007 2:39 PTG, Anonymous missK said...

best gile la bob!!!

 
At Jun 26, 2007 5:25 PTG, Anonymous kak long said...

lawa Ooo harimau putih tu ..berkenan kita..boleh jadikan pet tak?? ahaks

 
At Jun 27, 2007 1:18 PG, Blogger shunjike7 said...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

 
At Jun 27, 2007 1:20 PG, Blogger shunjike7 said...

missK -> memang best giler gi safari tue...bayangkan ko ngan singa dipisahkan oleh cermin kereta aje...

Kak Long -> memang boleh buat pet pon kak long...tapi kak long kena buat sumbangan 40 pound setahun kepada singa tue...yang sedihnya tak bley bawak balik la singa tue

 
At Jun 27, 2007 2:58 PTG, Blogger chot said...

wow bestnya! live telecast tu....

 
At Julai 02, 2007 3:03 PG, Blogger shunjike7 said...

memang best safari park nie...

 
At Julai 04, 2007 7:28 PG, Blogger Husna said...

best giler this safari thing!! jauh tak dari notts? n ade public transport tak to pegi there? lagi satu, summer je ek dier bukak?

 

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan