Going 2 Moon: Catatan Harian Masa Cuti


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Catatan Harian Masa Cuti

Terkejut aku bila baca berita mengenai kemalangan di Kedah yang meragut 8 nyawa termasuk tujuh sekelaurga semalam....takziah la diucapkan kepada keluarga mangsa yang terlibat....

Hari nie ader Jobs Fair kat uni...so aku, Hairi ngan Ruslan pon pergi la jenguk kot2 ader peluang part time jobs for summer...tak banyak stall pon kat fair tue...so just isi2 nama kat borang yang derang kasi pastu just tunggu...kalau ader rezeki, derang aka call...pastu singgah Jobzone pulak tengok ader iklan keje yang baru tak...lepas belek2...isi2 borang....pastu blah balik rumah....

Oleh sebab pagi tadi aku tak bekfes, terus masak nasi goreng kampung untuk lunch....tibai sampai 2 mangkuk.....disebabkan suhu sangat sejuk....tanpa sedar terlelap depan tv lepas makan....hehehe...bila tersedar, terus tutup tv, masuk bilik dan sambung tido sampai asar...hahaha...memangla nie catatan harian masa cuti yang sangat bosan dan buruk perangai sebab lepas makan terus tido tak ingat dunia
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

1 Comments:

At Mei 31, 2007 4:54 PTG, Blogger Azwan Kader said...

memang ngeri la accident kat alorstar tu. memang kawasan situ salu mengejut; time nak keluar dari highway, aku pun salu ja speeding kat situ. al fatihah

 

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan