Going 2 Moon: Pindah : Pt 2


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Pindah : Pt 2

Yeayy, kitaorang dah pindah umah baru...although it was not my real house but i still feel happy...cos this house is much better than the previous one at the Teignmouth Road...

Walaupun baru duduk 2 hari, tapi memang rasa best betul...rumah nie lengkap segala-galanya dari segi lokasi rumah, pastu perabot2 dalam rumah...ermm aku rasa oklah rumah nie...memang bertuah la bebudak yang sewa rumah nie...

Nak pergi Sainsbury senang, kalu malas masak bley gi beli kat Big John, pastu nak gi city centre pon mudah pasal dekat ngan bus stop dan jugak stesen keretapi...pastu bley naik bas 46 gi universiti...memang bagi aku kedudukan rumah nie strategik sekali...cuma sayangnya lorong umah derang nie sunyi...tak banyak kereta ngan orang lalu-lalang...macam takder orang sangat...so bley kater macam bahaya gakla...untuk bebudak pompuan nie...

semalam nak kata penat berpindah tue takdela sangat sebab 2 trip jer angkut barang....satu trip naik teksi..satu trip lagi pindah ngan kete Dr Hafizal...sebab tue la tak penat...semalam hari jadi Hannan...so Dr Hafizal ngan Kak Mag pon datang tolong kitaorang lambat sikit sebab nak celebrate bday Hannan dulu...petang dalam kul 3 baru sampai....pastu kesian kat Uwais...kene cakar ngan Mimi...seeokor kucing jantan yang perasan dia tue betina...

So i'm gonna live in this house for a month till i move to my house early nextmonth..
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan