Going 2 Moon: Day Out


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Day Out

Hari nie pi main boling....cadangnya nak pegi ngan bebudak rumah aku ajer....tapi end up with a total of 10 person...4 girls and 6 boys...dah lama tak keluar ramai2 macam nie...memang havoc la masa main boling tue...dahla tempat boling tue kosong ajer masa kitaorang sampai tue...apalagi kitaorang buat macam kaum kerabat kitaorang ader share dalam tempat boling tue...sesi kutuk mengutuk berlangsung dengan hebatnya...paling teruk kena Amar la....

Pastu habis main boling, pi jalan2 kat PcWorld ngan Currys sebab nak tolong Hairi survey komputer....laptop yang dia beli akhir 2005 dah kiok....motherboard laptop dia tue rosak sebab selalu sangat letak atas katil....kalau nak repair kat sini, dia charge sampai 250 pound...mahal gilos so baik beli komputer baru...dan laptop dia yang rosak tue kena balik Malaysia baru nak repair...tapi bila dah survey2 tue takder offer yang menarik sangat...so maybe dia akan beli online...maybe he will buy a desktop from Dell website...

And this evening we had an usrah....but this time it was special cos we held it at our backyard...although it was quite chilly but i think it was a great idea...dan ader seorang tetamu dari London yang join usrah tadi...kawan Pian...

-Adios-
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan