Going 2 Moon: TV Series


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

TV Series

22 Ramadhan

Skang nie dah masuk 1/3 terakhir dalam bulan ramadhan...so camna?...ok ke?

Aku kat sini ok aje...sihat walafiat...puasa pon tak terasa sangat disebabkan cuaca sejuk...

Ingatkan nak post spoiler Heroes tapi maleh plak rasanya...jadi sesapa yang nak baca spoiler Heroes epi. 2, korang google aje la yer...nanti kuarla berlambak-lambak results dia tue...

Selain dari heroes, aku aktif juga mendonlod series lain...Desperate Housewives, Weeds, Heroes, House MD, Californication, dan juga Reaper...Desperate ngan House dah masuk season 4, Weeds skang nie season 3, Heroes season 2 dan dua citer lagi tue, Reaper ngan Californication plak series baru...


Reaper berkisah tentang seorang lelaki yang baru baru menyambut harijadi ke-21...alkisahnya sewaktu dia belum dilahirkan, mak bapak dia telah menjual souls dia kepada Devil atas beberapa sebab... jadi apabila dia berumur 21 tahun, dia perlu berkhidmat kepada Devil sebagai Reaper...keje dia kene tangkap souls orang2 jahat yang telah escape dari Hell...gitula sinopsisnya...so far baru 2 episode...jalan citer takdela menarik sangat tapi kelakarla sikit2...citer nie hanya untuk orang2 yang bosan takde mende lain nak buat, jadi bleyla tengok citer nie...pelakon dia tak glemer yer...


Satu lagi citer, Californication plak pasal seorang lelaki yang mempunyai seorang anak perempuan ngan kekasihnya...malangnya disebabkan dia tidak pernah mengajak kekasihnya berkahwin, maka kekasihnya telah tinggalkan dia dan mencari lelaki lain...so lelaki first tadi barula sedar yang dia masih mencintai kekasihnya tue dan nak ajak kekasihnya kahwin...malangnya kekasihnya dah fed up...jadi citer nie pasal seorang lelaki yang nak menawan hati kekasihnya balik...tapi awas! citer nie kategori 18sx...sesapa yang tersinggung, atau tak reti nak forward bila ade adegan2 xxx, sila jangan tonton drama ini...citer nie pon kelakar jugak sikit2...oh pelakon utamanya adalah David Duchovny...ala yang berlakon dalam X-Files tue...dia nie memang suka berlakon citer yang ader X kot...



So itu ajelah series yang membuatkan aku sibuk sepanjang minggu...oh lupa plak...untuk series local, yakni drama melayu...aku layan citer Kami dan Gol & Gincu yang ditayangkan kat 8TV...dan juga drama Kerana Cintaku Saerah yang ditayangkan kat TV3...



Citer Kami tue bagi aku sangat menarik...cuma ader 8 episode...citer nie berkisar pasal kehidupan 5 orang remaja yang setiap satunya mempunyai cerita mereka sendiri...dan cerita mereka itu adalah cerita mengenai kehidupan remaja hari nie yang terlibat dengan dadah, masalah di sekolah, masalah keluarga...skang nie dah episode 5 jadi ader 3 episode lagi yang tinggal...so check it out...

KAMI . The TV Series


Bagi sesapa yang tau lagi, skang nie korang semua boleh tengok selected program yang ditayangkan di tv, melalui internet...kat semua website rangkaian tv Media Prima (TV3, NTV7, 8TV, TV9) , korang bley tengok citer2 macam Melodi, Nona, Majalah Tiga, Muzik-muzik, drama Kami, Gol & Gincu, Seekers, dan banyak lagi melalui website2 tv terbabit...just pergi ke website2 tue dan click 'Catch-up TV'...nanti keluarla senarai citer2 yang korang bley tengok kat situ...oh Manjalara ngan Jelatang pon ader jugak kat situ...

TV3
8TV
TV9
NTV7

Kami Tv Series
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan