Going 2 Moon: The Best Medicine


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

The Best Medicine

19 Ramadhan


Suhu sekarang nie dah makin sejuk...tapi yang bestnyer cerah...tak hujan macam musim panas yang baru lepas...yup skang nie di UK dah masuk musim luruh or autumn...macam biasa daun2 kat pokok dah mula bertukar warna keperangan malah dah ader yang gugur...tapi bukan semua pokok jadi togel...ader juga 2-3 jenis pokok yang daunnya sentiasa hijau sepanjang tahun hatta semasa winter juga...


Oh, semalam aku gi city centre...at first just want to window shopping but at the end i still bought something...ajak Hairi tapi dah dia sibuk nak tido, aku ajak Esah n Iqa...ader orang kater shopping nie bley hilangkan stress dan tension...well its true...


So kalau dah pegi shopping kat city centre tue, mana lagi tempat nak dituju selain dari Bullring...dah tentula itu satu-satunya shopping complex yang besar...takkan aku nak pegi The Mailbox plak...tak mampu wei...Mailbox itu umpama Starhill kat Malaysia...semua kedai branded aje ader dalam tue...Harvey Nichols, Emporio Armani, Hugo Boss...kedai orang2 kaya aje tue...





Oh selain dari Bullring, Pavillion pon ader tapi tak banyak kedai...Mark n Spencer pon tak best sangat nak pi shopping sebab baju2 dia taste orang2 tua, bukan untuk remaja...tapikan, M n S Food sangat best...kek dan desert dia memang sedap...


Berbalik kepada citer window shopping aku, kuar dari Bullring, terus ke New Street...sebab itu ala2 Jalan Tuanku Abdul Rahman...penuh dengan kedai kiri kanan...masuk kedai tue kejap, kedai nie kejap...and at last kat satu kedai tue, aku nampak satu bende best...tapi unaffordable...so lupakan ajela...lupa plak nak mention kat Next ader sale kasut...design dah lawa, sekali bila belek dalam kulit b@b1 daa...melepas aku...dah la sale 50%...

pastu masuk satu kedai...nampak satu bende yang best...harganya ok...design ok...terus beli...hahaha...shopping is the best medicine...balik rumah boom terus tido...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan