Going 2 Moon: Esok Puasa


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Esok Puasa

Esok dah masuk 1 Ramadhan...rasanya macam baru lagi menyambutnya tahun lepas tapi tiba2 dah menyambutnya kembali tahun ini...

Malam nie instead of pegi masjid semayang terawih, bebudak nie ajak aku gi makan The Flame...memula cadangnya nak gi Chinese Restaurant tapi disebabkan ader seorang budak tue yang teringin sangat nak makan teppanyaki kat The Flame tue, maka kitaorang cancel makan kat kedai cina tue...oh by the way bebudak rumah aku tak ikut, aku pegi ngan bebudak lain ye...

Semalam ngan hari nie dah 2 hari start keje kul 8 pagi...balik plak dalam kul 3-4 ptg gitu so memang memerah keringatla...supervisor cakap start dari minggu nie sampailah minggu depan, eh sampai akhir bulan nie memang banyak keje perlu disettlekan...conference bley dikatakan setiap 3-4 hari ade so itu dah satu hal nak kene buat, pastu nak cuci hall2 lain lagi sebab bebudak first year dah nak masuk dah dalam 23 ke 24 hb bulan nie...parah memang parah...

esok first day puasa so memang nak kena tahan penatla...kalau masa mula2 start keje dulu dah penat, skang nie lagi bertambah-tambah penat...lagi banyak keje...apapun, duit punya pasal, tahan ajela...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

2 Comments:

At September 17, 2007 4:29 PTG, Blogger KhaL said...

selamat berbuka pose

 
At September 21, 2007 1:46 PTG, Blogger shunjike7 said...

taknak hantar juadah buka puasa kat aku ke?

 

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan