Going 2 Moon: Who?


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Who?

Guess who are sleeping at my house last night?


No, of course not Gordon Brown....u r mad if you think he'll sleeping at my house....

" Jangan harap aku nak tido kat rumah hangpa." - Gordon Brown

And of course not Pak Lah...because he is busy at Malaysia preparing Merdeka celebration...

"Marilah kita sama-sama menyambut ulangtahun kemerdekaan
negara kita yang ke-50." - Pak Lah



So, i'll tell u who sleeping at my house last night...


It was P-jo, Hairi, Ruslan and me....hahaha....which coincidently we ARE housemates and we ARE living in my house...


Sorry if my jokes can't make u guys laugh...


OK seriously it was Muqarrabin that sleeping at my house last night...


Do you guys know him? Or ever heard about his name?


Ala, salah seorang daripada dua orang pelajar UiTM yang berjaya menawan puncak Everest tue...tahun bila ntah ( is it 2005 or 2006? ontahlah pakcik dah tuo ) yang heboh satu Malaysia cakap pasal kejayaan 2 anak muda tu...ha dia lah salah seorang nya....


And last night dia tumpang tido kat rumah aku kat Birmingham nie...


In case korang tak tahu, dia sekarang nie dalam ekspedisi mengayuh basikal secara solo mengelilingi dunia...dan ekspedisi mengayuh basikal nie adalah sebahagian daripada program Ekspedisi Ekstrem 7 Benua....


"EE7B bukanlah calang-calang ekspedisi yang pernah dilakukan oleh mana-mana rakyat Malaysia. Ekspedisi '4 dalam 1' ini menghimpunkan aktiviti berbasikal mengelilingi dunia, pendakian ke tujuh puncak tertinggi di tujuh benua, berenang merentasi Selat Inggeris dan Penjelajahan ke Kutub Utara serta Kutub Selatan. Sekali imbas, pasti semua akan tertanya-tanya, mampukah pemuda ini melakukannya." - Petikan dari Bernama


Tapikan, aku tak sempat bersembang apa2 pon ngan dia sebab dia sampai rumah pon dah lewat malam tadi...aku plak sibuk 'let me say it was important' and just sit in my room...and this morning, i still can't sembang2 with him since i woke up late and i'm rushing to go to university...so just sempat nak hi hi, bye bye aje ngan dia pagi tadi...what a waste kan?

So, itu aje nak citer...ok, nak sambung buat
'let me say it was important'....


Sumber -
Note: Kalau ade kesalahan grammar English di sana sini, adalah diharap korang dapat tegur...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan