Going 2 Moon: Meeting


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Meeting

Hari nie ade meeting bebudak kpm kat Victoria hall...rumah Ada...meeting nie dibuat sebab nak buat sesi perkenalan antara semua bebudak kpm yang baru datang dan yang dah lama datang...ala bebudak first year ngan senior...

So, aderla lebih kurang 9 orang kot bebudak first year kpm yang datang ke Birmingham nie...mostlynya budak matriks...budak BPG tak ramai pon taun nie...

Then lepas sesi berkenalan tue, kitaorang ader sesi perbincangan pasal nak buat majlis rumah terbuka hari raya...dalam 2 minggu lepas raya...jamuan tue bebudak KPM Birm yang anjurkan dan kitaorang jemput semua bebudak undergraduate Birmingham plus all KPM students from other universities in UK...

Kira macam besar la jugak jamuan nie...itu pon kitaorang tak jemput postgraduates sebab tak cukup bajet...kalau nak jemput, rabak la poket kitaorang...

Habih meeting, terus gerak ke Sing Fatt kat city centre sebab nak beli bebarang rumah...biasala kalau awal2 bulan nie, kena beli stok barula...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan