Going 2 Moon: Miss 21


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Miss 21

Hari nie birthday Esah...so dengan gigihnyer kitaorang pon sambutla birthday dia (dengan harapan birthday kitaorang nanti pon disambut balik).

Ala bukan sambut grand2 pon...ala kadar jer...aku, Lana ngan Fido beli kek chocolate yang sangat sedap untuk dia...tapi kecik jer kek tue...bukan sebab kami kedekut taik hidung masin (macam sapa tatau) tapi pasal Lana tak makan kek...jadi cuma aku, Fido ngan Esah jer makan...jadi cukup ler beli yang saiz kecik...



Selain kek, kitaorang beli 2 pizza...satu large satu lagi small...yang large tue untuk 5-6 org makan manakala yg small tue 2-3 orang makan...korang bayangkan lah betapa tamaknya aku dan lana yang pergi beli pizza saiz besar...sedangkan yang makan cuma 4 orang sajor...pastu ader apple pie ngan fruit cocktail...pizza saiz besar tue jer dah penuh separuh meja...bila ditambah ngan bebenda lain tu maka penuhla meja kat ruang tamu tue...



Dahla kitaorang buat dalam kul 3 ptg sebab nak tunggu Esah balik keje dulu...jadi sementara nak tunggu tue hadui perut pon bernyanyi riang sebab terbau pizza tue...lupa plak nak cakap yang pizza tue beli kat Big John dengan harga yang amat kompetetif sebab korang bley pilih nak letak topping aper atas pizza tue...kalu nak letak semua toppings yang kedai tue ader pon takper sebab bayar dengan harga yang sama...yang ruginya derang bukan kita....hahaha...tapi derang rugi ker???...pepun pizza Big John memang sedap sehingga menjilat jari dan mengigit kuku (matila iklan promotion)...

Maka selepas selesai acara makan2, tibala masa untuk bersandar kekenyangan...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

11 Comments:

At Ogos 15, 2006 7:07 PG, Anonymous dayah said...

shunjike,awak tahu tak np blog saya tetiba leh tima byk gile komen bhs omputeh yg ntah dari sp2, smpi 21 komen jdnyer, nyemak jer...tak bc pn lg menatang ape yg dia tls...

 
At Ogos 15, 2006 7:09 PG, Blogger shunjike7 said...

ermm, entahlah tidak pula saya tahu akan sebab munyabab nyer...tapi bley di delete kan???

 
At Ogos 15, 2006 8:11 PG, Blogger -KhaL- said...

besh besh kek sekelat!

 
At Ogos 15, 2006 9:04 PG, Blogger shunjike7 said...

memang besh...nanti aku letak gambar kek tue...

 
At Ogos 15, 2006 11:39 PG, Anonymous neeziee said...

epi besdey esah...

err..esah tu saper?

 
At Ogos 15, 2006 2:53 PTG, Blogger shunjike7 said...

Esah tu teman serumah gue...errr i mean rumah yg gue tumpang sementara

 
At Ogos 15, 2006 9:53 PTG, Blogger misskasut said...

hepi besday esah :)

 
At Ogos 16, 2006 6:26 PG, Blogger shunjike7 said...

nanti aku cakap kat dia...

 
At Ogos 16, 2006 8:46 PG, Blogger ZuRa@Kak Long said...

adehh...sedapnyer kek tu ...yummy ..ahaks ..anyway happy belated birthday kat kwn bob esah tu yer

 
At Ogos 17, 2006 5:35 PG, Blogger shunjike7 said...

sesedap gambar kek tue sedap lagi bila dah makan..

 
At Ogos 26, 2006 7:43 PTG, Blogger yanti said...

saye kwn ecah time die kat pc dulu..happy bday aish! die ade blog tak? :)

 

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan