Going 2 Moon: Good Luck!


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Good Luck!

Ahaks esok junior aku kat Intec akan dapat result a-level derang...so just nak ucap good luck kat derang...mesti malam nie tido tak lena, makan tak kenyang, mandi tak basah...macam orang bercinta plak rasanya...tapi memang betul pon...menunggu result exam keluar adalah lebih teruk dari masa jawab exam...mesti tertanya-tanya apalah agaknya hasil tuaian after penat belajar... tapikan masa aku dulu takdela nervous sangat...rilek jer...bukan nak bangga tapi cuma berserah jela kepada takdir...kalu nervous sangat pon nak wat apa...exam dah lepas...terima jer le keputusan yang ada kat tangan tue...semua pon bergantung pada rezeki...

Then dalam Utusan hari nie ader berita mengenai seorang pemandu kereta yang melanggar dinding rumah jirannya kerana sepasang selipar...macam2 skang nie...tengok disebabkan sepasang selipar pon bley accident...tapi memang bahaya pon pakai selipar masa memandu tapi ramai jer orang Malaysia yang pakai selipar...lebih selesa katanya...tapi pakai apa2 pon, kalu dah takdir nak accident tue nak wat camna...cuma kalu tak pakai apa2 aku rasa lagi teruk sebab bley sebabkan pemandu lain yang accident cos asyik dok pandang driver yang tak pakai apa2 nie...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan