Going 2 Moon: Panas


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Panas

Lalala, dalam 2-3 hari memang terasa bahangnya musim panas kat sini. Memang terasa panas. Panas dia lain macam. Kulit aku rasa kering sangat. Tido memalam pon kena bukak tingkap. Pastu tak pernah2 aku pakai krim moisturizer tapi 2-3 hari nie aku pakai mende alah tue.

Kat Mesia skang ni pon tengah panas. Panas pasal kisah Mawi putus tunang. Aku dah agak dah yang dia takkan kahwin ngan tunang, ehh bekas tunang dia tu. Dia kan skang dah glemer. Apa class kawen ngan orang biasa. Aku harap jangan la Mawi kawen ngan Marsha mahupun Diana Rafar pasal dua-dua tu pon bagi aku getek sangat. Tak sesuai la kan bagi Mawi yang kononnya suka pompuan bertudung seperti Salima. Tapi kan, kesian plak aku kat Mawi tue pasal ayah dia meninggal. Mawi takder kat sisi ayah dia masa ayah dier menghembuskan nafas terakhir.Sibuk berPESTA citrarasa katanya di JB. Takziah la aku ucapkan kat seluruh keluarga Mawi.

'Worlddd'

Pastu kat German pon panas gak pasal England kalah kepada Potugal. Ini pon aku dah agak dah pasal so far England main cam sampah. Siap berlagak lagi kata yang permainan derang tu bagus walaupon aku yang kaki bangku nie tengok permainan derang tue errmmm sama cam budak kampung aku main *matila aku yang tak pernah join budak kampung aku main bola*.

'Worlddd Cup'
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

3 Comments:

At Julai 03, 2006 3:32 PG, Blogger misskasut said...

wape suhunya? panas ngat eh?
bobo aku tak suke lagu kat tepi nih :P
mana lg insap kau ?

 
At Julai 03, 2006 3:43 PG, Blogger shunjike7 said...

kalu tengahari dalam 30 celcius. kalu malam dalam 18 celcius. tapi masalahnye panas kat UK niepanas kering bukan panas lembap macam kat Mesia. kulit aku nie rasa kering sangat2. pasal lagu insap tue, aku dah ganti ngan lagu nie. aku akan constantly tukar lagu. maybe 2-3 hari lagi lagu lain plak aku letak.

 
At Julai 03, 2006 3:44 PG, Blogger shunjike7 said...

lagi satu kat kat sidebar aku aderletak info weather, rajin2 la tgk

 

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan