Going 2 Moon: Mentor


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Mentor

hahaha...kelakar la pasal citer mentor nie...alkisahnya ada kecoh-kecoh sikit...ade kene mengena ngan bakal pengantin...ct nurhaliza...yang tak pilih protege dia sendiri...pastu kasila kat juri untuk pilih protege...pastu si juri plak tak pilih protege ct...tapi pilih protege Amy Search...sebab katanya protege si Amy tue dapat undian sms yang lagi tinggi dari kedua-dua protege Ct...okaylah...kirenyer si juri tu ader point ler kenapa pilih protege Amy Search untuk CT...pastu yang bapak kepada protege Ct tak puas hati kaedahnyer...kenapa nak pilih orang lain...siap jerit lagi kater nak saman TV3...sebab tak pilih anaknya...ha nie lah part kelakar bagi aku...ade ker sebab anak dier tak layak...nak saman TV3...gitulah kaedahnya...dia ingat nak saman orang lain tue...kosnya 2-3 hingit...kalu 2-3 hinggit...kaedahnya tetiap hari aku nak pi saman orang lain...pasal aku pong banyak gak tak pueh ati ngan orang lain...pastu dahler kos nak saman orang tue mahal...kalu menang okaylah...kalu kalah...tak ke naya...mana nak tanggung malu lagi...nak tampung kos peguam lagi...dari ko bayar peguam tue...baikla ko terbitkan album untuk anak ko tue pakcik oiii...pastu jual kat pasar malam...sebab takder kedai sanggup nak jadi rugi pasal album anak dia tak laku...hahahah...sedapnyer jari aku menaip mengutuk orang lain...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

1 Comments:

At Julai 21, 2006 8:13 PTG, Blogger misskasut said...

hahhaah lawak antarabangsa :P

 

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan