Going 2 Moon: After 7 Days


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

After 7 Days

Alhamdulillah...

Buurrppp kenyangnya....heh heh heh...ekceli baru jer lepas bukak posa....
Hari nie dah masuk 7 hari saya berposa di bulan Ramadhan nie...sedar tak sedar dah seminggu rupanya bulan Ramadhan berlalu...cepatnyer Ramadhan berlalu...Alhamdulillah bila dah duduk menyewa rumah ngan kawan2 nie, bila malam2 tue bley semayang Terawih berjemaah...bukak posa pon berjemaah...kalu masa duduk kat hostel tahun lepas, semayang sorang2 ajer...bukak posa pon sorang2 ajer....syahdu sungguh masa tue...kalu hujung minggu baru bukak posa ramai-ramai...

Erm hari nie dah hari jumaat...hari terakhir sebelum percutian musim panas berakhir...mulai ari senin depan dah start dah kuliah...huhuhu...dan bermakna officially saya dah bergelar second year student...hahaha

alahai malasnya rasa untuk kembali membuka buku2 nota yang telah dilitupi dengan habuk...inilah akibatnya kalu bercuti terlalu lama...even nak sekarang nie pon bila pegang pen nak tulis nama sendiri pon rasa macam awkward...rasa semacam...

Pastu hari nie sebelum gi semayang kat St Francis Hall kat campus...sempatlah singgah ke department dulu nak tengok kalu2 ader apa2 notes dari department...pastu gi amik timetables untuk semester nie ngan surat2 kat reception counter...ermm cuma ader surat utk council tax exemption ngan surat dari department...dalam surat dari department tue ader dua form yang nak kena isi...satu form plagiarism...pastu satu lagi form untuk progress review...dua-dua form tue nak kena ader sign daripada tutor...jawabnya minggu depan nak kena jumpa la tutor...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan