Going 2 Moon: MSM1B: Foundations and Abstraction


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

MSM1B: Foundations and Abstraction

akhirnya, selesai jua paper yang paling di takuti oleh kami bebudak math, iaitu paper MSM 1B. lega rasanya. macam seolah-olah beban yang tergalas atas bahu sebelum nie dah takder.

paper tadi bagi pandangan aku senang (tapi kenapa aku punya answer booklet banyak ruang kosong?) sebab mostly soalan yang di tanya tue lebih kurang macam latihan-latihan sebelum nie. so tak la susah sangat kalu nak di comparekan ngan past years punya exam paper yang susah ittew.

hari nie ramai bebudak kelas aku yang siap dan blah dari exam hall awal. mungkin bagi diaorang paper 1B nie tak susah sangat macam yang aku rasa. yerla kalu dalam latihan sebelum2 nie pon diaorang bley dapat markah lagi banyak dari aku. aku nie satu habuk pon tak tahu pasala 1B nie. terutamanya yang aku belajar semester nie. camana ekdiaorang terer dalam dalam subjek nie? confucius aku...

hari nie pepagi buta tadi dah turun hujan ngan lebatnya. memang malas betul aku nak bangun pagi tadi. tapi memandangkan aku ader banyak lagi benda yang tak baca untuk 1B, aku paksa diri aku bangun dan mandi. hehehe dahla kat luar tue sejuk tapi aku gatai pi mandi ayaq sejuk. pastu bila kuar dari bilik air menggigil-gigil. kalu aku mandi guna ayaq panas jawabnya lepas mandi aku sambung tidoq balikla.

ermmm esok aku ader paper yang ke empat. paper second last. yeaahuuuuuu..... tak sabarnya nak habis exam. esok paper aku start petang jugak pukul 2 kat avon room yang tak vogue tue. paper MSM 1Ab: Mathematics Core 1Ab...
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan