Going 2 Moon: Hi There


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Hi There

Kepada semua....


saya akan berehat buat sementara dari dunia blog...


sebabnya saya penat....


oh by the way saya cuma nak cakap yang saya dah balik Malaysia...


after 2 years saya tak balik ke Malaysia, saya rasa sama aje seperti masa saya tinggalkan Malaysia...


skang nie lepak2 dulu kat rumah...


2-3 bulan lagi baru akan sambung belajar...


ye tuan-tuan dan puan-puan....saya tak abih belajar lagi....saya akan sambung belajar kat Malaysia pulak....


sekian terima kasih.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

4 Comments:

At November 13, 2007 11:59 PTG, Blogger hayad said...

aik? mcm mana tu? blajo kt mesia pulak?

 
At November 14, 2007 9:54 PG, Blogger shunjike7 said...

Yup, saya akan sambung belajar kat Mesia pulak...

 
At November 16, 2007 2:28 PTG, Blogger KhaLx said...

ko x pergi obersi lagila ni?

 
At Disember 09, 2007 3:33 PG, Blogger Si Gadis said...

bes ker bljr kt oversea?

 

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan