Going 2 Moon: Hari nie hari ahad!


Going 2 Moon

Sometimes, simple is the best!

Hari nie hari ahad!

dah hari ahad dah. huhuhu. ini bermakna lusa dah start exam. alamak, mampuih la aku tak abis revise lagi nie.

aku nak cerita dari kesinambungan semalam pasal toilet aku tue. semalam, lepas aku terperangkap, flatmates aku plak yang kena. dia pon takleh kuar gak.hahaha padan muka ko! tapikan rupa-rupanya dia keluar ikut tingkap (flatmate aku waktu nie pakai seluar, bukan pakai towel). cis....lepas tue dia ketuk pintu depan flat aku. tak sempat aku nak pi bukak, flatmate aku yang sorang lagi dah tolong bukakkan. lepas tue, kecohla diaorang nie bincang camna nak wat ngan pintu toilet tue. aku buat tak peduli jer. lantak koranglah nak wat camna. aku nie memang jarang keluar bilik. kalu keluar pon untuk pi dapur takpun toilet. lain daripada tue aku berkurung jer dalam bilik. so, aku pon tertidola waktu petang semalam. bila aku bangun tido nak gi toilet, erkkk! apa dah jadi ngan pintu toilet aku?

huhuhu, bertuah punya flatmates aku. diaorang gi tanggal kunci pintu toilet flat aku tue. maka aku pun tak jadila menggunakan toilet tue di sebabkan rasa fobia. takut waktu aku ___________ (sila isikan tempat kosong dengan menggunakan tidak lebih dari 2 patah perkataan) nanti ader orang bukak pintu toilet tue.hehehe nasib baik aku tak rasa nak berak. maka semalam aku pon tak guna la toilet tue.

pagi tadi, aku bangun awal sebab nak berak. aku tawakal jela mintak2 flatmates aku tak bangun tido waktu tue.tapi masa aku guna toilet tue aku ader tampal notice kat pintu toilet yang berbunyi begini- DO NOT ENTER. UNDER CONSTRUCTION! hehehe... nasib baikla takder apa2 kejadian yang tak di ingini berlaku sepanjang aku menggunakan toilet tue...

tup tup petang tadi ader orang datang baiki. lega rasanya hati aku sebab esok pagi aku bley berak dengan hati tenang.
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Comments:

Catat Ulasan

Links to this post:

Buat Pautan